banner 195 logo

Selvklæbende folie

Rigtig mange virksomheder og butikker gør stor brug af selvklæbende folie i deres vinduer, men det er også ideelt til at dekorere både biler og vægge. Den selvklæbende folie kan erhverves både med og uden print, i alle mulige former og størrelser - det er helt op til dig selv, hvordan det skal se ud og hvor stort det skal være. Hvis dit billede, tekst, logo eller slogan har en bestemt form, så bliver folien konturskåret, så det kommer til at passe præcis til de ønsker og ordre du har afgivet.

Efter du har modtaget den selvklæbende folie, så er næste opgave at få det påsat. Det er afsindigt nemt at sætte på alverdens overflader, hvorfor dette bestemt ikke burde være et problem. Hvis du bestemmer dig for, at den gamle reklame på bilen skal erstattes, så er det mindst lige så nemt at tage af igen. Den selvklæbende folie er nemlig udviklet specielt med det formål, at det skal kunne sidde perfekt på enhver overflade, men det skal samtidig også være nemt at pille af igen uden at det efterlade en masse mærker eller andre synlige skader på den pågældende overflade.

Som sagt, så ses selvklæbende folie ofte på diverse butiksvinduer, hvor de har til formål at skabe en flot effekt samt effektivt at kunne fremvise virksomheden budskab eller faste tilbud. Det er dog også yderst populært at gøre brug af selvklæbende folie på bilen - både i forbindelse med et enkelt logo, men også hvor bilen bliver fuldstændig indpakket i selvklæbende folie, og nærmest bliver lavet om til en kørende reklamespalte. Selvklæbende kan bruges på en bred vifte af måder, der kan tiltrække kundernes opmærksomhed, det handler blot om at være kreativ og huske på, at det udelukkende er fantasien, der sætter grænser.

template joomla 1.7

Fionia WEB | CVR: 18925346 | Tlf.: +45 6441 7700 |  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  |  skype: fioniaweb